Оберегам бути чи ні!!!!
|
|
коза-дереза | Дата: Понеділок, 06.07.2009, 22:28 | Повідомлення # 1 |
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хочу фестивалю!!!!!!! і не тільки я!!!!
У мене немає ворогів, це я є у них. Злість отруює з середини, а добро очищає.
|
|
| |
xaoRa | Дата: Вівторок, 07.07.2009, 23:23 | Повідомлення # 2 |
| дивно. чого б це? твою енергію та в електростанції
|
|
| |
Голден | Дата: П`ятниця, 10.07.2009, 21:17 | Повідомлення # 3 |
| А ТОЛКУ З ТОГО ФЕСТИВАЛЮ ПОВНІ ШТАНИ РАДОСТІ І ТІЛЬКИ! Додано (10.07.2009, 23:17) --------------------------------------------- ЯК НА МЕНЕ Я Б ПОВІДМІНЯВ УСІ ЦІ ДЕШЕВІ ФЕСТИВАЛІ І ДАВ ГРОШІ НА РОЗВИТОК ТЕАТРУ, СВІТЛО НОВЕ ЗВУК, КОНДИЦІОНЕРИ, ТА Й ОН ВЕРТЕП БИ ЗА ЦІ ГРОШІ ПОСТАВИЛИ А ТАК ТИЖДЕНЬ ПОГАНЯЄМО ПОТІШИМСЯ ТА Й УСЕ. НЕ РАЦІОНАЛЬНО....
|
|
| |
пінгвін | Дата: Неділя, 26.07.2009, 19:21 | Повідомлення # 4 |
| Голдене повідміняв би всі фестивалі? і що, варився б у своєму соці.. І що далі? Чи може ти вже всього досягнув і кращого вже не існує? А як же глядачі, які також хочуть подивитися вистави інших Театрів? Щодо "вертепу".. Він що, не потребує фестивалю і не претендує на участь у фестивалях?
|
|
| |
дюймовочка | Дата: Неділя, 26.07.2009, 20:03 | Повідомлення # 5 |
| Згідна цілком. Фестивалі це досвід,розвиток. Взаємообмін інформацією і творчістю. Думаю,фестивалю слід добиватись. Тим більше,що наш театр має море друзів театрів ляльок з різних країн світу. Фестивалі допомагають підтримувати цю дружбу.
|
|
| |
коза-дереза | Дата: Понеділок, 27.07.2009, 15:51 | Повідомлення # 6 |
| я в шоці!!! а крім акторів хтось здатний попаритись про майбутнє фестивалю в цьому театрі? Якісь ненажерливі ці актори, всього їм треба. Ну раз так, певно вони таки самі розумні в цьому тетрі. Ой! Ні,ні, є ще дирекція яка не допустить щоб не було фестивалю, вона ж розумна і все зможе....... З Богом!!!  Додано (27.07.2009, 17:51) --------------------------------------------- привіт зашифрованому Пінгвіну!!!!
|
|
| |
пінгвін | Дата: Вівторок, 28.07.2009, 19:30 | Повідомлення # 7 |
| А чи варто так категорично? і так , тобто з такого "постаменту"? Спільну справу, якщо ви в ній зацікавленні, треба робити разом - з добром, з любовю і з задоволенням, а якщо цього немає - то треба від неї відмовитися. Чи не так?
|
|
| |
коза-дереза | Дата: Вівторок, 28.07.2009, 20:15 | Повідомлення # 8 |
| О! привіт позитивний пінгвін! Свою справу ми любимо і будемо вболівати за неї з будь-якого "Постаменту". Ми працювали, працюємо і будемо працювати з добром, з любовю і з задоволенням завжди. Чому? А тому що в нас є Ви: Люди яким цікава доля нашого тетру, які приходять на наші вистави, які спілкуються з нами на форумі!!! Ми не відмовимся від спільної справи тому ,що любимо мистецтво в собі , а не себе в митсецтві!!! А Оберегам бути!!!!! Тільки от питання коли??? Любові вам і тепла!!! 
|
|
| |
пінгвін | Дата: Субота, 29.08.2009, 10:00 | Повідомлення # 9 |
|  Додано (29.08.2009, 12:00) --------------------------------------------- Що нового? Які плани? Малеча вже чекає відкриття сезону. Чим потішите?
|
|
| |
vudymanuj | Дата: П`ятниця, 11.09.2009, 22:45 | Повідомлення # 10 |
| Страшне як багато слів! Скажу так, - фестиваль мусить бути!!!
Кольорова гама сценічних костюмів призводить ефект тільки при світлі прожекторів:)
|
|
| |
Голден | Дата: П`ятниця, 11.09.2009, 23:54 | Повідомлення # 11 |
| окей
|
|
| |